Friluftslivets Uke 2019 i Troms

FU16 bilde

Friluftslivets Uke 2019 sparkes igang med et brak den 31 august og vi gleder oss til alle de flotte arrangementene som finnes i Troms denne uka. For en oppdatert oversikt over alt som skjer, sjekk ut aktivitetskalenderen for friluftslivets uke her. Du kan også lese mer om  Friluftslivets uke på friluftslivetsuke.no.

 

Vi starter med #nattinaturen i Tromsø, Tranøy, Skjervøy, Målselv, Harstad, Kvæfjord og Torsken kommune, se her for mer informasjon. Alle som vil være med er hjertelig velkommen, eller kanskje du bare vil ha din egen #nattinaturen på verandaen eller i hagen? Det viktigste er å kjenne på den fine opplevelsen det er å sove ute!

 

Kom-deg-ut-dagen og åpningen av Friluftslivets uke går av stabelen 1. september og du finner arrangementer flere mange steder i Troms- sjekk her eller gjerne på din kommunes nett- eller Facebook-side for mer info.

 

FNF Troms arrangerer sammen med Troms Turlag (med Barnas Turlag), 4H Troms, 4H Framsyn og Naturvernforbundet Troms Kom-deg-ut-dagen ved Rundvannet på Tromsøya- du kan lese mer om det her og Facebook-event her. Det blir kanopadling, bålkos, natursti, klatrejungel og mye mer for både små og store. Vi får også besøk av politikerne til friluftspolitisk debatt klokken 12.30 denne søndagen.

 

FU17 bilde_-001

 

31. august blir det internasjonale impulser under Friluftslivets Uke 2019 og FNF Troms inviterer sammen med 4H Troms, Holt Læringstun, Tromsø Idrettsråd og Røde Kors Hagegruppe til "Turmat fra hele verden" Vil du lese mer kan du gjøre det her: Invitasjon til Turmat fra hele verden og Facebook-event her.

 

FNF Troms ønsker alle en strålende uke i friluft og ønsker lag, foreninger og organisasjoner lykke til med sine arrangementer i hele fylket.

 

Friluftslivets Uke 2019 er støttet av Miljødirektoratet gjennom Norsk Friluftsliv og Troms Fylkeskommune.