Friluftslivets Uke 2019

Den 31. august til 8. september 2019 skal Friluftslivets uke markeres i hele landet! FNF Nordland kan bistå lag og foreninger til gjennomføring av arrangementer, turer og tiltak.

Friluftslivets uke er en nasjonal feiring av friluftslivet med formål om å få flere ut i naturen. Markeringen skal foregå i regi av lag og foreninger, og FNF Nordland kan bistå lag og foreninger til markeringer i Nordland. Friluftslivsaktiviteter, #nattinaturen. naturglede, nærmiljøfriluftsliv, barn og familier, allemannsretten i praksis er noen stikkord og eksempler på arrangementer. Det skal være åpent for alle! Kravet er at arrangementet er en del av Friluftslivets Uke og markedsføres deretter (med logo). I etterkant lages et kortfattet rapport med bilder m.v.

 

Den nasjonale nettsiden for Friluftslivets uke finner dere her: http://www.norskfriluftsliv.no/friluftslivets-uke/. På denne siden er det en aktivitetskalender hvor arrangementene legges inn i. Her finner dere også logo og annet materiell.

 

Det oppfordres til politiske arrangementer, f.eks. bålsamtale med politikere (i forbindelse med kommune- og fylkestingsvalg.

 

Dersom noen ønsker tiltak/arrangementer som fremmer flerkulturelt friluftsliv så finnes det også  midler til det.

 

Bare ta kontakt om dette er aktuelt for ditt lokallag/forening.