Troms Turlag- med hjerte for friluftsliv og tur-glede for alle!

klatring - foto Viktoria Susann Skipnes

Jeg tok meg en tur på Turlagskontoret i Tromsø for en trivelig prat med daglig leder Lin og koordinator for DNT Ung og Barnas Turlag, Mia. Troms Turlag er en frivillig organisasjon som ble stiftet i 1907 og som er tilknyttet Den Norske Turistforening. Dette er en stor organisasjon og jeg måtte slå fast at med alle lokallagene, turgruppene, ulike utvalg og komiteer så tviler jeg ikke på at de virkelig kan tilby en tur for enhver smak og funksjonsnivå!

 

Bilde: DNT Ung og klatreaktivitet. Foto: Viktoria Susann Skipnes

 

Framtiden i våre hender avd. Tromsø/Nord - det skal være hyggelig og lystbetont å leve miljøvennlig!

Årets lokallag Framtiden i våre hender ny

«Framtiden i våre hender Nord vil gjøre det lystbetont og hyggelig å leve miljøvennlig. Vi tenker livskvalitet når vi jobber med framtidsriktige løsninger"

 

Framtiden i våre hender avd.Tromsø/Nord gjør det å leve grønnere i hverdagen enklere for deg og meg- og nettopp det er så bra med denne organisajonen. De har en praktisk og folkelig tilnærming til miljøvern og fremstiller ikke det å leve miljøvennlig som et offer, men et gode!  Sjekk gjerne ut nettsida for mer info om hvordan de jobber og tips for en grønnere hverdag: http://www.fivh-nord.no/nb/ eller Facebook-sida her: https://www.facebook.com/fivh.nord/?epa=SEARCH_BOX 

 

FIVH avd Tromsø ble kåret til "Årets lokallag" i FIVH sin nasjonale kåring og det er vel fortjent for de har lyktes veldig godt med de overordnede målene FIVH sentralt har:

 

"Framtiden i våre hender jobber for etisk og miljøvennlig forbruk.  

Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.  

Vi bidrar til endring ved å spre kunnskap og finne løsninger" (https://www.framtiden.no/)