Kurs i Facebook-bruk for organisasjoner

Facebook arrangement

Ønsker din organisasjon å bruke Facebook for å nå ut til flere? Eller har dere kanskje allerede en Facebook-side som ikke brukes aktivt?

 

FNF Akershus, FNF Oslo og Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til

 

Kurs i Facebook for organisasjoner 

Onsdag 17. januar, kl. 17:00 – 19:00 


i Norsk Friluftsliv sine lokaler, Nedre Slottsgt. 25, 0157 Oslo.

 

Kurset er for dere i lag og foreninger som arbeider med natur og friluftsliv. Kommunikasjonsrådgivere Synne Kvam og Linn Elise Jakhelln fra Norsk Friluftsliv vil gi oss en innføring, og tips og triks, om hvordan bruke Facebook som organisasjon. Er du leder i din organisasjon, send gjerne invitasjonen videre til andre i din forening.

Tilbudet er gratis.

 

Forkunnskaper:
Deltagere ha egen profil på Facebook for å få utbytte av kurset, og organisasjonen må gjerne også allerede ha opprettet egen side, men dette er ikke et krav. Om du ikke har egen personlig Facebook-profil, ta kontakt med fylkeskoordinator i FNF Akershus, Maria R. Tesaker på akershus@fnf-nett.no eller på 45 16 68 79.

 

Ta med:
Egen PC og noe å skrive med.

 

Servering:
Det vil bli enkel servering.

 

 

 

KURSINNHOLD 

 

DEL 1 – Teori  

 

 1. Organisasjonens Facebook-side – Hvorfor, hva, hvem og hvordan 
  Hva vil dere med Facebook-siden? Vi går gjennom HVORFOR man burde være på Facebook, HVA man ønsker å oppnå, HVEM man ønsker og nå ut til, og hvem skal produsere innhold til Facebook-siden, og HVORDAN det hele skal vedlikeholdes.
   
 2. Få en proff Facebook-side – Innstillinger og oppsett for en side 
  Hva slags innstillinger og oppsett er det lurt å ha på din foreningsside? Tips og triks til å få en helhetlig Facebook-side på en enkel måte.
   
 3. Innhold som engasjerer 
  Hvem vil du nå på Facebook? Slik kan du få flere likes, kommentarer, og skape innhold som vil engasjere din målgruppe. Lær hvordan man håndterer kommentarer og reaksjoner på dine poster.
   
 4. Lag en enkel publiseringsplan 
  Lær hvordan kan du planlegge og publisere innlegg frem i tid. Når burde man publisere innlegg? Hva bør man publisere når?
   
 5. Hvordan markedsføre arrangement 
  Fordeler med Facebook-arrangementer, sammenlignet med å dele en nettside med arrangementsinfo. Hvordan opprette arrangementer og hvordan bruke denne funksjonen.
   
 6. Annonsering på Facebook 
  Lær å sponse innlegg og sette opp annonser på et lite budsjett, og hvordan du på beste mulig måte treffer riktig publikum.

 

DEL 2 - Praktiske oppgaver med veiledning 

 

 

 

PDF av kurspresentasjon og notat fra kurset 

Facebook-presentasjon 

Notat fra Kurs i Facebook for organisasjoner