FORUM FOR NATUR OG FRILUFTSLIV (FNF)

er et samarbeidsnettverk mellom natur- og friluftslivs- organiasjoner på fylkes- nivå.

 

Formålet med FNF er å styrke organisasjonenes arbeid med å ivareta natur- og friluftslivsinteressene i aktuelle saker i de enkelte fylkene.  

Friluftslivets uke i Oslo og Akershus - program

Programblad_forside

Sjekk ut det fyldige programmet for aktiviteter i Friluftslivets uke 2017 i Oslo og Akershus!

 

Kan det friste med en kajakktur, skogstur eller familiedag med bål, grilling og masse morsomme aktiviteter? Her finnes aktiviteter for store og små, unge og gamle, og for folk i all slags fysisk form.

 

Programmet har til hensikt å synliggjøre alle mulighetene som finnes for friluftsliv i regionen Oslo og Akershus, og flere av aktivitetene foregår ukentlig, månedlig eller regelmessig på andre måter.

 

SE PROGRAMMET HER  

 

 

Nå har du muligheten til å bli kjent med spennende organisasjoner, samt naturperler i nærområdet eller ved å ta en tur over kommunegrensa.

 

Bli med på Friluftslivets dag på Sognsvann! 

Bli med på spennende friluftslivsaktiviteter, som hundekjøring, sommerski, klatretårn, kajakk- og kanopadling og mye mer. Du kan også møte Jonas Gahr Støre og de andre toppolitikere til friluftspolitisk debatt.

 

Tid: 9:30 - 15:00
Sted: Sognsvann, Oslo

 

Les mer

 

 

Bli med på Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren!
Det vil blant annet bli mulig å lære om våtmarksområdets mange «beboere», både over og under vannflaten, sjekke padleferdighetene med Kunnskapsbyen Ro- og Padleklubb, teste fiskelykken sammen med Norges Jeger- og Fiskerforening Akershus, bålkos og grilling, hinderløype og natursti!

 

Tid: 12:00 - 16:00

Sted: Nordre Øyeren Våtmarkssenter, Fetsund, Akershus

 

Les mer

 

 

Med ønske om en minnerik, aktiv og ikke minst kjempehyggelig Friluftslivets uke!