Friluftslivets Uke i Telemark 2015

ekorn

Fra lørdag 5.september til søndag 13.september arrangeres Friluftslivets Uke i Telemark. Det blir en uke med arrangementer for store og små!

FNF Telemark ønsker å følge opp fjorårets suksess. Friluftslivets Uke i Telemark skal bli en tradisjon i fylket hvor vi ønsker å vise frem organisasjonenes arbeid og inspirere til økt friluftsaktivitet.

 

Nå er det din tur! 

 

FNF Telemark består per dags dato av 9 natur- og friluftsorganisasjoner i fylket. I Friluftslivets Uke vil vi lage et program med aktiviteter og arrangementer fra alle organiasjonene våre. Da har du mulighet til å bli bedre kjent med hva organisajonene kan tilby og kanskje prøve en ny aktivitet eller bli kjent med et nytt turområde?

 

Friluftsseminar om naturglede 

 

Mandag 7.september arrangerer FNF Telemark et inspirasjonsseminar om Naturglede. Vi er i gang med planleggingen og jobber med å få tak i dyktige foredragsholdere. I fjor fikk deltakerne høre flere engasjerende foredrag, blant annet fra Ruben og Sindre som fortalte om sin tur over Hardangervidda på "Rubenstur" som er en tilrettelagt tur for funksjonshemmede og fra Malin Jacob som ikke hadde vært ute en vinternatt før, men som bestemte seg for å mestre friluftslivet og frykten for å sove ute i telt helt alene.

 

Sindre_og_Ruben

Bilde: Ruben og Sindre inspirerte på fjorårets friluftsseminar på Høgskolen i Bø, der temaet var "Naturopplevelser for livet"

 

 

Fakta om Friluftslivets Uke i Telemark: 

 

Når: Lørdag 5.september- søndag 13.september

Hva: Norges største friluftsarrangement. Tilsvarende uker over hele landet.

Arrangør: FNF Telemark. Våre tilknyttede organisajoner er NJFF Telemark, 4H Telemark, Naturvernforbundet i Telemark, Telemark Turistforening, Telemark Botaniske Forening, Grenland Krets-speiderne, Telemark Orienteringskrets, Rovfuglgruppa i Telemark og Porsgrunn og Omegns Turistforening

 

Ekornbilde