Velkommen til Porsgrunn og Omegns Turistforening!

POT logo red

Porsgrunn og Omegns Turistforening (P.O.T) knytter seg til FNF Telemark. Vi gleder oss til å samarbeide med den aktive og engasjerte foreningen. Les mer om dem her.

P.O.T ble stiftet allerede i 1947 av en gjeng ildsjelder som sammen fant gleden i turer og friluftsliv i Grenlands nærområder. Foreningen er et selvstendig turlag som ikke er knyttet til Den Norske Turistforening, og har i dag cirka 1200 medlemmer.

POT8red

 

Vant årets kulturpris i Porsgrunn 

 

P.O.T er en driftig gjeng og arrangerer dugnader og fellesturer hvert år på kjente stier i Porsgrunnsnaturen. I 2014 ble de hyllet med årets kulturpris fra Porsgrunn kommune. Komiteen begrunnet prisutdelingen til P.O.T slik:

 

"Foreningen har i flere år hatt et aktivt engasjement for å fremme tur- og friluftsliv. Medlemmene har sørget for å vedlikeholde, merke og skilte et løypenett på ca. 200 kilometer. Det strekker seg fra Håøya i sør, til Vealøs i nord. Løypene er av en slik karakter at de fleste vil finne muligheter for kortere eller lengre turer. POT kan også vise til et fyldig turprogram og har et aktivt og uhøytidelig miljø hvor det er plass til alle som vil oppleve friluftslivets gleder i miljøet der de bor."

POT4red

POT9red

Vi ønsker dem velkommen inn i FNF-nettverket i Telemark og ser frem til videre samarbeid!

 

Les mer om dem på hjemmesiden deres.

Du finner dem også på facebook.